miércoles, 28 de abril de 2010

*** ST. JORDI ***


Ja ha passat la diada de Sant Jordi i hem fet moltes activitats relacionades amb la princesa, el drac, el cavaller Sant Jordi i la tradicional Rosa!





Com cada any hem elaborat una Rosa. Enguany ha estat molt original perquè hem fet un iman de pasta de sal en forma de Rosa... així el podeu penjar a la nevera de casa!




Hem fet dos versions de titelles en forma de drac, la clase dels peixos l'ha pintat amb ceres de colors i els nens de la classe les tortugues amb pintura de dits.






També hem fet diverses excursions, a veure el Sant. Jordi i la princesa al castell, a la llibreria Júlia i a la biblioteca!! i ens hem portat molt bé!!
I fins i tot la classe dels peixos hem fet la representació teatral del conte de Sant. Jordi i hem fet de protagonistes!




la llibreria Júlia

____________________


La biblioteca
_________________________


Castell

L'AMPA també ha col.laborat en aquesta unitat de programació. La Yolanda (la mare del Diego) ens va venir a explicar el conte de l'Elefant Elmer, vam estar molt atents!!


I hem conegut alguns aspectes de la cultura d'Holanda a càrrec de la Joanne (la mare de la Karlijne) i del poble d'Orihuela (Alacant) gràcies a la Carme (la mare de la
Sara).







lunes, 12 de abril de 2010

Els Aliments!!


La darrera U.P que hem fet ha estat els aliments i us volem mostrar un petit tast de les activitats que hem fet...

Hem manipulat tota classe d'aliments per desenvolupar els sentits, el tacte, el gust, l'olfacte... i experimentar amb textures diferents, per exemple la gelatina que és més llefiscosa, el pa rallat que és més fi, la duresa de l'arròs...











Vam fer un racó a les classes que estava dedicat a la cuineta i els diferents estris que s'utilitzen per cuinar, cullerots, cassoles, paelles... d'aquesta manera afavoriem el joc simbòlic.



També hem fet batuts amb iogurts i fruites, hem manipulat pasta bullida i crua per veure la diferencia que hi ha...








Unaltre dia van venir l'Anabel i la Sandra a representar-nos el conte del patufet i en acabar ens van pintar de vaques i bous!! mmmuuuuuu!!!!!



L'última setmana de la U.P dels aliments la vam dedicar a experimentar amb xocolata i a la Mona de Pasqua, que aquest any la vam fer amb pa de motlle.
i el divendres a la tarda vam fer jornada de portes obertes on vau poder tastar la Mona que us vam preparar amb melmelada i mantega!




viernes, 9 de abril de 2010

Psicomotricitat

FEM PSICOMOTRICITAT!!

RITUAL D'ENTRADA





Ens treiem les sabates i recordem les normes de la Sala Màgica


QUE TREBALLEM??
  • Nocions espaials
M'amago i desapareixo!!



Jugo en diferents espais
  • Descarreguem tensions


Gaudim molt a la piscina!! que divertit!!



  • Pensament matemàtic
Faig contruccions!!

  • Joc Simbòlic
Juguem a les casetes... a dormir!!!
  • Coordinació, equilibri i control postural



Rodolo pel terra!!


Pujo i baixo escales!!



M'ho passo molt bé a la sala màgica!!



RELAXACIÓ


Desprès de tan jugar hem de descansar...

Ens fan massatges amb pilotes...


...i amb robes!!




Un cop acabada l'activitat, toca fer estiraments!