miércoles, 17 de noviembre de 2010

Dia de la Romeria de San Isidro


El 15 de novembre vam celebrar el dia de la Romeria, i va venir a l'escola la mare i l'àvia de la Claudia! Ens ho vam passar molt bé!




Ens van ensenyar a ballar i cantar sevillanas, vam elaborar un bastó amb romaní i vam fer una petita "romeria" pel pati tots junts!




També ens van portar "rosquillas y pestiños" fets per elles, estaven boníissims!! i en acabar la festa ens van donar caramels per tots!




Volem donar les gràcies a la Rocio i a l'àvia Maria Dolores per la seva col.laboració, vam gaudir molt d'aquesta festa!

martes, 9 de noviembre de 2010

La Castanyada i la Festa Major!

Ja ha arribat la tardor a l'escola i hem celebrat la Castanyada i la Festa Major del nostre poble! Us ensenyarem algunes de les activitats que hem fet aquests dies.

Durant la Castanyada vam veure els fruits típics de la tardor i també els vam tastar, com la carbassa, el moniato... També vam fer codonyat i melmelada de cabell d'angel perquè el tastessiu vosaltres, ens va quedar molt bo!





Vam elaborar un mòbil en forma de castanya per endur-nos a casa!



I per descomptat també vam fer panellets, mmm... que bons!!


I vam fer la festa de la Castanyada on anavem tots vestits amb mocador idavantal, i ens va visitar la Sra.Castanyera i el Sr.Castanyer!



________________________________

Per la Festa Major vam pintar uns mocadors per portar el dia de la cercavila! i també vam elaborar dos nanos nous! La Sisqueta i l'Avi Francesc!








Els nens de la classe dels Esquirols vam anar d'excursió a l'esplai d'avis i ens van ensenyar a fer un fanalet per portar el dia de Sant Martí!



El dia de la cercavila ens ho vam passar molt bé tots junts amb els nanos de l'escola!


I per finalitzar la festa hem fet un toc de vermut i cercavila! i hem tingut la sort d'escoltar el timbal i la gralla que ens han vingut a tocar els professors de l'escola de música! moltes gràcies!

!!!BONA FESTA MAJOR!!