miércoles, 21 de diciembre de 2011

Les Fulles i el Nadal!


Ja hem acabat la U.P de les fulles i el Nadal i us volem explicar un grapat d'activitats que hem fet durant aquest mes!

Quan va arribar el fred i van caure les fulles dels arbres, els de la classe dels pingüins vam anar d'excurció a buscar fulles i vam agafar un munt perquè juguessin tots els nens de l'escola!! i desprès entre tots vam fer un mural!







I per acabar la Unitat de programació de les fulles l'Alba i la Conchi ens van fer una representació de titelles del conte el cargol i l'herba de poliol! que divertit!!!



Al començar el desembre vam fer activitats relacionades amb el Nadal, i clar, teniem que decorar les aules boniques!! per això els nens de la classe de les tortugues vam fer un arbre de Nadal que el vam pintar de color verd! som uns artistes!!







I un dia... ens va venir a visitar el tio de la muntanya!! i com que tenia gana li vam donar molt de menjar, fins que va arribar un dia que ens va cagar neules i joguines!!







I també ens va visitar el patge!! li vam donar les cartes que haviem fet i li vam explicar que aquest any ens haviem portat mooooooolt bé!!














El dia 22 vam fer el dinar de Nadal! i vam menjar sopa de galets!! i per la tarda vam cantar tots junts Nadales amb les panderetes!!

Volem aprofitar per donar-vos les gràcies per col.laborar amb la Marató de Tv3, que aquest any anava destinada a la regeneració i trasplantaments d'òrgans i teixits, gràcies a vosaltres vam poder recaudar 82,50 € que aniran destinats a aquesta causa.





BONES FESTES I FELIÇ ANY NOU!!!!