lunes, 28 de mayo de 2012

Les flors!

La primavera ha arribat i moltes flors ens ha portat!

Aquest mes hem fet activitats relacionades amb les flors i les plantes aromàtiques, entre d'altres coses, hem fet un quadre amb pètals, hem jugat amb gespa, i els més petits hem fet un ambientador per casa...



HEM ANAT D'EXCURSIÓ!

Els mitjans vam anar a casa de l'Alba i de la Teresa a olorar flors, i ens van ensenyar una tortuga!

Els més grans ens van convidar a visitar el jardi de la família de la Laia, i també el del Pol B. Les dues famílies ens van tractar molt bé! vam veure flors, un hort... i ens van preparar esmorzar!


Un altre dia també vam tenir un convidat a l'escola! el papa de l'Aral, el Guillermo, que ens va venir a fer una sessió de psicomotricitat, ens ho vam passar pipa! 


MOLTES GRÀCIES A TOTS!

 

També van venir a fer titelles a l'escola, gràcies a la col.laboració de l'AMPA,  ens van agradar moltiiiisim!

A més a més, aprofitant que tenim un pati tan gran, vam decidir plantar diferents flors i plantes amb la col.laboració dels pares i mares.

Des d'aquí us volem agraïr la vostra participació!




Un altre activitat que em fet, conjuntament amb l'AMPA, va ser la sortida al zoo de Barcelona el 19 de maig, Va ser un dia molt agradable, en el qual vam veure diferents animals com, elefants, ocells, monos...fins i tot hi havien els pingüins amics del Glaç! ahhh i tots anavem amb la samarreta de l'escola!


lunes, 7 de mayo de 2012

St. Jordi

               Ja us tornem a informar de les últimes activitats que hem fet, que aquesta vegada han estat relacionades amb el St. Jordi! per descomptat no podia faltar la tradicional rosa, aquí podeu veure els tres models que us vam preparar.


La classe dels grans vam fer diverses excursions, a la Biblioteca, a la fira de St. Jordi, on vam veure molts llibres i roses, i també al castell on vam trobar la princesa i St. Jordi (gràcies a la Silvia i en Jan per la seva col.laboració).




La classe dels mitjans també vam anar d'excursió al castell i a la biblioteca, hi havia l'Elena que ens va explicar un conte sobre animals i ens va donar un punt de llibre per cadascu!




Els més petits vam fer un mural del drac de St. Jordi i vam elaborar una rosa, aquí podeu veure com la vam pintar...



I arribat el dia... els més grans vam fer la representació de la llegenda de St. Jordi, la qual vam assajar un dies abans. ho vam fer molt bé!



I com que ens agraden molt els contes va venir la Sra. Loren a explicar-nos uns relats que va escriure ella mateixa! Des d'aquí li volem agraïr la seva il.lusió i la bona estona que ens va fer passar!