jueves, 28 de marzo de 2013

Els aliments!

Ja hem fet la U.P dels aliments i ens ho hem passat molt bé perquè hem fet moltes activitats i hem jugat amb cassoles de veritat com si fossim cuiners!

Hi havia dies que experimentavem amb llegums, altres amb arròs, pasta, pa rallat...


 ...i també vam fer un quadre per endur-nos a casa.



Hem treballat molt amb les verdures, i el resultat el vam plasmar en un mural. En aquesta foto es pot veure l'estampació amb pintura.



Però sobretot ens va agradar molt jugar amb xocolata...mmm ens llepavem els dits perquè estava molt bona!




El 19 de Març vam celebrar el dia de València gràcies a la Begoña, la mare de l'Alvaro, que va portar elements típics, com l'orxata, taronges, pastes... va ser una festa molt divertida! Gràcies per la vostra col.laboració!


Ja per finalitzar, vam fer les tradicionals mones i vam poder berenar tots junts al pati.


 Esperem que tingueu una bona Setmana Santa!

martes, 12 de marzo de 2013

La llum i la foscor

Les últimes activitats que hem fet han estat relacionades amb la llum i la foscor, hem jugat amb llanternes, boles de colors.... i no ens ha fet gens de por estar a les fosques! Al contrari, mireu quina tranquilitat...



Vam pintar amb pintures fluorescents, vam elaborar un mòbil amb cd's, i fins i tot l'Alba i la Conchi ens van fer teatre d'ombres xinesques... Però sobretot ens ho vam passar molt bé a la festa del color blanc, perquè tots reflectiem amb el fluorescent violeta!


També hem començat l'activitat "Conèix la meva terra".
La mare de la Cloe, la Laurence, ens ha mostrat elements de França, com la Torre Eiffel, la quiche, la crêpe... Hem fet una festa i tot estava boníssim! Gràcies per la vostra col.laboració.